Gyakran Ismételt Kérdések

2010.12.05. 09:41

Mi ez és miért?
Ez csak egy blog, és azért mert kedvem tartotta indítani. A történet egy regénynek indult, de abban a formában nem hiszem, hogy bármi is lenne belőle. Sajnos. Ezért ebben a formában tárom a nagyközönség elé.

Te akkor most vallásos vagy?
Nem, nem vagyok az. Nem hiszek egy konkrét felsőbb hatalomban, Teremtőben, Istenben. Lehet létezik. Ennek az írásnak nem is célja, hogy ezt a kérdést eldöntse, megválaszolja. Nekem sem célom az, hogy bárkit le- illetve rábeszéljek a vallásra. A szándékaimtól pedig nagyon messze áll, hogy bárkit is megsértsek a vallási nézeteiben. A vallási szálakat kérném csak fikcióként értelmezni és felfogni.

Miért ez a brutalitás?
Ez a naturális ábrázolásmód hozzám nagyon közel áll. Miért mondjuk azt egy lüktetve vérző sebre, hogy karcolás, ha nem az? A véresre korbácsolást és kínzást sem lehet simogatásnak és kényeztetésnek nevezni.

Szex?
Igen, van. Lesz, sok. Nyers, sokszor brutális, máskor inkább érzéki.

Helyesírás?
Általában megy. Középpontozás, időegyeztetés néha nem. Elgépelés viszont elég gyakori többszöri elolvasásra is. Kommentekben kéretik nem jelezni. Majd lesz egy post, aminek a kommentjeibe jöhetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://drea.blog.hu/api/trackback/id/tr352493986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása